Spårvägssällskapet Ringlinien Utskriftsvänlig sida
Skriv ut
Återgå
Hyr en spårvgan      Hyr en spårvagn
  Information   Populära vagnar   Abonnemangsförfrågan  

Populär hållplats - Vagn 133 på Långedrags
vändslinga Foto: Björn Johansson
Hyr din egen spårvagn - till vardags eller till fest

Vill du göra något riktigt speciellt av din make/makas 50-årskalas, vill du ha en historisk inramning av ditt bröllop, vill du bjuda dina anställda på en resa där du kan garantera att de hela tiden har en ny utsikt från sin stol?

Genom att hyra en veteranspårvagn från Spårvägssällskapet Ringlinien finns möjligheten till allt det här. Vi kan erbjuda en rad olika vagnar från 1902 och framåt. Allt ifrån den första elektriska spårvagnen till en rymlig modern vagn som nyligen togs ur ordinarie trafik och som gjorts i ordning av ideella krafter.
Vi kan i en vagn transportera allt från 1 - 48 sittande personer och totala sittplatskapaciteten för vår vagnpark ligger runt cirka 390 personer i ett svep.

Studenter, skolavslutningar, 50- 60- 70- 80-åringar, bröllopspar, festfixare, koncernfester, ja allt har körts omkring i våra vagnar på Göteborgs gator.

Finns det bara en spårvagnshållplats där ni vill bli hämtade, så kommer vagnen och hämtar upp er och kör er sedan dit ni vill och spåren går. Det är många platser att välja mellan, spårvägsnätet är Nordens största.

Gör en förfrågan om abonnemang direkt! Klicka här >>

Den stora Långedragsvagnen i Tynnered
Foto: Martin Hammarson
© Spårvägssällskapet Ringlinien www.ringlinien.org