Start    Lisebergslinjen    Hyr spårvagn    Museum    Föreningen    Medlem    Vagnhallen    Fakta    Kontakt
 
 
  Kontakta oss   Länksamling   Om hemsidan  

Information om Spårvägssällskapet Ringliniens hemsida

Spårvägssällskapet Ringliniens hemsida används för att informera om föreningens aktiviteter samt ge information och historia med anknytning till spårvägen i Göteborg och lokaltrafiken i västsverige. Hemsidan upprätthålls, liksom resten av föreningens verksamheter, helt ideellt. Större delen av det material som publiceras på hemsidan kommer från tidigare nummer av medlemstidningen RINGLINIEN.

Menyalternativen på hemsidan och vad som döljer sig under dem
Start Länk till den första sidan. Länk till aktivsidor finns längst ner till höger på startsidan. För övrigt finns aktuell information och bilder med Ringliniens vagnar på Göteborgs gator.
Lisebergslinjen Här hittar du all information om trafik med veteranspårvagnar för allmänheten. Här finns trafikdagar, tidtabell och priser. Här finns också Evenemangstrafik och information om vad som då gäller.
Hyr spårvagn Information till dig som är intresserad av att hyra någon vagn av oss. Tips om vagnar samt ansökningsformulär.
Föreningen All information om föreningen, såsom syfte, stadgar, styrelse och historia.
Medlem Till dig som vill bli eller är medlem. Information om tidningen, medlemsansökan och kalendarium med aktiviteter som föreningen arrangerar.
Vagnhallen Information om Gårdahallen, förenings lokal, och hur man kommer dit. Dessutom förteckning över samtliga spårvagnar och bussar i föreningens samling.
Fakta Här presenteras allmän fakta om Göteborg och dess spårvägshistoria. Just nu finns här t.ex. förteckning över samtliga spårvagnstyper i Göteborg.
Kontakta oss Kontaktinformation för föreningen, adress. Här finns även länkar till fler sidor med anknytning till Ringlinien samt lite information om denna hemsida.

Webbansvarig / webmaster
Martin Hammarson,
Skicka ett e-post om du har några frågor om hemsidan, fått problem någonstans eller upptäckt ett fel.

Upphovsrätt
Allt material på Spårvägssällskapet Ringliniens hemsida, www.ringlinien.org är skyddat av svensk och internationell upphovsrättslag. All kopiering av bilder, fotografier eller annat från hemsidan är förbjuden.

Skulle du vilja använda någon bild eller text för information kan du be om detta genom att skicka e-post till . Det är oftast inga problem, huvudsaken är att du hör av dig med en förfrågan.

Valid XHTML 1.0!